Wilo UL ve FM onaylı Yangın Pompaları Ankara TOGO Kuleleri’nde

Wilo’nun yangınla mücadele için kendi fabrikasında ürettiği UL listeli ve FM onaylı yangın pompaları, Ankara’nın ticari hayatında hem AVM hem ofis olarak dikkat çeken Togo Kuleleri tarafından tercih edildi.

Müşterilerine farklı kategorilerde entegre çözümler sunan Wilo, ürün ve hizmet zenginliği ile Türkiye’nin en prestijli projelerinde çözüm ortağı oluyor.

Pompa teknolojisi sektöründe yenilikçi lider olan Wilo, fark yaratan ürünleri ile en prestijli projelerde yer alıyor. Wilo’nun birbirinden önemli projelerin yer aldığı referans listesine, ticari açıdan ulaşımı kolay lokasyonu ile Ankara’nın nabzını tutan Togo Kuleleri de katıldı.

Ankara TOGO Kuleleri

Wilo Togo Kuleleri

Togo Kuleleri’nde 7 bodrum kat, zemin kat ve 28 kule katı olmak üzere her bir kulede toplam 36 kat bulunuyor. Bir yatay AVM ve iki dikey ofis kulesinin yer aldığı, 12.000 m2 arazi üzerine kurulu projede, gerekli tüm standartları karşılayarak etkili çözümler sunan Wilo yangın sistemleri görev yapacak.

Togo Kuleleri’nin kalbine, Wilo’nun NFPA20’ye uygun UL listeli FM onaylı yangın pompaları entegre edildi. Yangınla mücadele sisteminde; 750gpm 210psi kapasitesinde, SCPFF model 2 adet ve 750gpm 100psi kapasitesinde, CME model 4 adet yatay tip bölünebilir gövdeli yangın pompası yer alıyor.

Yangın sistemleri 2 adet elektrikli pompadan oluşuyor. Herhangi bir elektrik arızası olması durumda sistemin jeneratörden beslenebilmesi için pompa sayısı kadar otomatik transfer swich kullanılıyor.

Wilo, hizmet verdiği tüm segmentlerde olduğu yangın mücadele alanında da müşterilerine sonsuz güven vermeye ve projelere değer katmaya devam ediyor.

Wilo Entegre Yönetim Sistemi

WILO Entegre Yönetim Sistemi (Kalite, İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre ve Enerji) Politikası, müşterilerimizin ve paydaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama konusundaki güçlü kararlılığımızı gösterir. Davranış Kurallarımızı tamamlayarak şirketin tüm seviyelerinde hareket ilkelerimizi tanımlar.

-Tüm ilgili standartlara ve düzenlemelere uyum gösterme
-Müşteri ve paydaş ihtiyaçlarınıanlama ve karşılama
-Prosesleri yönetme ve iyileştirme
-Entegre Yönetim Sistemine ilişkin farkındalığı, yetkinliği ve bireysel sorumluluk duygusunu geliştirme
-“0 hata“ toleransı için çabalama
-Entegre Yönetim Sistemi kapsamında riskleri önleme, ortadan kaldırma yada yönetme
-Ürün yaşam döngüsünün her adımına QHSEE konularını dâhil etme
-Tedarikçiler ile ortaklıklar / işbirlikleri kurma
-Kaynakları sorumlu bir şekilde kullanma ve kirliliği önleme
-Sürekli öğrenme, yenilik yapma ve gelişme

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

close

15 Bin Üyemize Katılın