Alarko Carrier’dan Göller Bölgesi’ne Can Suyu Çözümü: Dalgıç Pompa

Türkiye iklimlendirme sektörünün önde gelen markalarından Alarko Carrier, yeraltı sularının çıkarılarak kullanıma sunulmasına olanak tanıyan Alarko Dalgıç Pompa ürünlerini Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda ziyaretçilere sundu.

Alarko Carrier Göller Bölgesi Dalgıç Pompa

Türkiye iklimlendirme sektörünün önde gelen markalarından Alarko Carrier, yeraltı sularının çıkarılarak kullanıma sunulmasına olanak tanıyan Alarko Dalgıç Pompa ürünlerini Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda ziyaretçilere sundu. Bu yıl 14’üncü kez düzenlenen, tarım ve hayvancılık alanında birçok ürünün sergilendiği fuarda Alarko Dalgıç Pompa çözümleri büyük ilgi gördü.

Fuar, Isparta Vali Yardımcısı Okan Leblebicier, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı ve Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Kamil Özcan gibi yetkililerle sivil toplum kuruluşu temsilcilerini bir araya getirdi. Alarko Carrier Dalgıç Pompa Antalya bayisi AKS Pompa dalgıç pompaların, kullanım ve içme suyu alanında her an kullanıma hazır, yüksek verimli ve uzun ömürlü su kaynağı olarak kişisel ve endüstriyel kullanımları hakkında detaylı bilgi verildi.

Alarko Carrier Tarihçe

1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma ve su basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998 yılında, alanında dünyanın lider kuruluşu Carrier ile eşit oranda ortaklığa girdi ve şirketin adı Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirildi.

Teknolojisini yenileyen, dış pazarlara erişim olanaklarını ve rekabet gücünü arttıran Alarko Carrrier’ın ana faaliyet konuları:

» Endüstriyel Alanda:
– Araştırma Geliştirme
– Üretim

» Ticaret ve Pazarlama Alanları:
– Pazarlama ve Satış
– Mühendislik ve Proje Hizmetleri, Sistem Satışları
– İhracat
– Temsilcilik ve İthalat

Alarko Carrier, İstanbul’daki Genel Yönetim, Büro ve iki fabrika ile Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde (GOSB) 60.000 m²’lik alanda kurulan yeni kompleksine Ekim 2000’de taşındı.

Alarko Carrier’ın endüstriyel faaliyetleri, Genel Yönetim Merkezi’ne bağlı olarak, Gebze Ana Üretim Tesisleri ile Dudullu Radyatör Üretim Tesisi’nde; ticaret ve pazarlama faaliyetleri ise İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya büroları tarafından yürütülür.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

close

15 Bin Üyemize Katılın