Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, ZeroBuild Summit 2022

Avrupa Birliği’nde 1 Ocak 2021 itibariyle zorunlu hale getirilen ‘Sıfır Enerji Binalar’a dönüşümün ülke gündeminde yer bulması amacıyla düzenlenen Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi ZeroBuild Summit’22, 44. Yapı Fuarı TurkeyBuild ev sahipliğinde 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz iki yıl boyunca dijitalde yapılan ZeroBuild Türkiye’nin ardından bu yıl fiziksel olarak düzenlenecek ZeroBuild Summit’22’de; ısıtma, soğutma, aydınlatma ve diğer tüketimler için çok düşük miktarda enerji ihtiyacı olan ve bu ihtiyacını da tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarından temin eden yeni nesil “Sıfır Enerji Binalar” konusu tüm boyutlarıyla ele alınacak.

Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi

Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi

ZeroBuild Institute tarafından organize edilen, ‘2053 Net Sıfır’ hedefine ilerlerken yapı sektöründe değişimi başlatmayı amaçlayan ZeroBuild Summit’22; çevresel etkilerinin yanı sıra ülke ekonomimiz, bireysel ekonomimiz ve milli güvenlik açısından da büyük önem taşıyan ‘Sıfır Enerji Binalar’ konusunda, ülkemizde tüm taraflar nezdinde gündem oluşturup değişime hız katmayı hedefleyecek.

Zirve ile eş zamanlı olarak düzenlenecek uluslararası sergi alanında da sıfır enerji binalara ait yeni ürün ve teknolojileri ile pek çok sektör lideri marka yer alacak. “ZeroBuild Network Zone” için ayrılan özel alanda kurulacak stantlarda ziyaretçiler, yapılarını daha verimli işletmek ve çevreye olan etkilerini minimuma indirebilmek için sunulan çözümleri inceleme fırsatı bulacak. Zirve ayrıca, Türkiye’nin girişimcilik ekosisteminin önemli başarılar kazandığı günümüzde start-up’lara yeni mecralar yaratarak, fikirlerini hayata geçirebilme olanağı da sağlayacak.

“Change Starts Here! – Değişim Burada Başlıyor!

“Change Starts Here! – Değişim Burada Başlıyor!” sloganı ile düzenlenecek olan ZeroBuild Summit’22, 4 gün boyunca 16 oturumda 100’e yakın konuşmacıyla, dünyadan ve ülkemizden uygulama örneklerinin paylaşımı ile tüm paydaşlara bir yol haritası sunabilmenin yanı sıra sahip olduğumuz mimarlık-mühendislik bilgisi ve üretim-sanayi kabiliyetleriyle “Sıfır Enerji Binalara” ulaşmanın aslında hiç de zor olmadığını tüm kamuoyuna anlatacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

close

15 Bin Üyemize Katılın