Okmeydanı ve Göztepe Hastaneleri‘nde GF Hycleen Automation System

Okmeydanı ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastaneleri‘nde  su güvenliği için GF Hycleen Automation System tercih edildi.

İstanbul’un en önemli hastanelerinden Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin içme ve kullanım suyu güvenliği için GF Hycleen Automation System kullanılıyor.

Hycleen Automation System

Hycleen Automation System, özellikle hastaneler, turizm yapıları (oteller, tatil köyleri, spa’lar), kamu binaları, alışveriş merkezleri, bakımevleri, okullar veya ofisler gibi çok sayıda gelen ve giden dalgalı su tüketimi olan alanlarda, tesisata giren suyun kontrolü, denetimi, raporlanması gibi özellikleri ile suyun hijyenik ve sağlıklı kullanımını sağlamak için geliştirilen bir sistem.

Hycleen Automation System

Okmeydanı ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastaneleri

Yenileme projeleri TAŞYAPI tarafından üstlenilen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tercih edilen Hycleen Automation System, düzenli su değişimi sağlamak, Lejyonella hastalığına neden olan bakterilerin çoğalmasını engellemek ve su sıcaklıklarını kontrol altında tutarak sağlıklı su yönetimi için öneriliyor.

Okmeydanı ve Göztepe

Bir akciğer enfeksiyonu olan Lejyonella hastalığına neden olan Legionella bakterisinin kontrolü, kullanım suyu tesisatında, suyun binaya girdiği noktadan itibaren su depoları, su ısıtıcıları, vanalar, musluk ağızları ve dağıtım borularının tüm çıkış noktalarına kadar olan bölgeyi kapsıyor.

Master Box, vana, güç kaynağı ve veri iletim kablolarından oluşan Hycleen Automation System, otomatik olarak elde edilen verilerle hassas hidrolik ayar kontrolü ile suyun termal dezenfeksiyonunu yaparak Lejyonella gibi hastalıkların önüne geçilmesini sağlıyor.

Akıllı bina teknolojileri ile donatılan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Leed Gold sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliğini de taşıyor.

Hycleen Automation System Özellikleri

Önleme:

-Tüm boru kesitlerinde yeterli sirkülasyon
-Yerel gereksinimlere ve standartlara göre minimum sıcaklığın sağlanması
-Tüm çalışma aşamalarında sabit hidrolik ayar
-Otomatik sirkülasyon ile düzenli su değişimi

İzleme:

-Kesintisiz sıcaklık izleme
-Ölçüm verilerinin saklanması ve hijyenik önlemlerin sisteme kaydedilmesi

Müdahale:

-Düzenli termal dezenfeksiyon
-Risk değerlendirmesi:
-Durum ve risk değerlendirmesi için kapsamlı veri tabanı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

close

22 Bin Üyemize Katılın