Buderus Star Club Şehir Buluşmaları 2019

Buderus; Türkiye genelinde gerçekleştireceği Şehir Buluşmaları 2019 la Buderus Star Club üyeleri ile bir araya geliyor.

Buderus; bu yıl gerçekleştireceği “Şehir Buluşmaları”yla, iş birliğini güçlendirmek adına Star Club üyeleri ile buluşacak.

Müşteri memnuniyetini her zaman odak noktasına koyan Buderus, iş ortaklarının gelişimine katkıda bulunmayı ve bu sayede daha memnun müşteriler yaratmayı hedefliyor.

Şehir Buluşmaları 2019

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşecek toplantılarda Buderus Star Club’ın son yenilikleri, yeni ürünlerin ön plana çıkan özellikleri ve dijitalleşen dünyaya nasıl uyum sağlanabileceği gibi konular ele alınacak.

Buderus Star Club Şehir Buluşmaları 2019

Bilgilendirici sunumlar ve soru-cevap kısımlarından sonra toplantılar, akşam yemeği ile son bulacak.

Buderus’un uzmanlar için yarattığı ayrıcalıklı bir dünya: Buderus Star Club

Buderus Star Club; sektördeki uzmanlara, satış ve montaj yaptıkça star puan kazandıran, aynı zamanda üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatler ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunan bir program.

Buderus yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor. Buderus Star Club üyelere birçok avantaj ve ayrıcalık sağlamanın yanında, profesyonelliklerini geliştiren ve destekleyen bir konsept sunuyor.

Buderus Star Club Nedir?

Buderus ürünlerinin satışını gerçekleştiren yetkili bayilerin ve kayıtlı toptancılarla çalışan montajcı alt bayilerin altında toplandığı bir iş modelidir.

Buderus Star Club’ın avantajları nelerdir? Kimler bu avantajlardan faydalanabilir?

Buderus satış kanallarına sunulan, kampanya, hediye, gelecek etkinliklerden haberdar olma vb. ayrıcalıklar sadece Buderus Star Club’a üye olan firmalara özeldir. Faydalanılan hizmetler üyelik tiplerine göre farlılık gösterir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

close

15 Bin Üyemize Katılın