İzmir Yenilenebilir Enerji Konferansı İZYEKO 2019

İzmir Yenilenebilir Enerji Konferansı – İZYEKO 2019 bu yıl da 21 Eylül tarihinde İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Konferans İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in açılış konuşmasıyla başlayacaktır. İki oturumdan oluşacak olan konferansın moderatörlüğünü ise GENSED Genel Sekreteri Hakan Erkan üstlenecektir.

Oturum Konu Başlıkları:

1. Oturum: 10kW ve Altı Şebekeye Bağlı Fotovoltaik Sistemlerde Teknik, Hukuki Süreç ve Endüstriyel Çatılarda Son Gelişmeler
2. Oturum: Yenilenebilir Enerji Sektöründe Finansal Çözümler, Hukuki Gelişmeler ve Alternatif Modeller

Oturumların bitiminden hemen sonra soru-cevap ve çekiliş kısmıyla konferans tamamlanacaktır. Kesin kayıt ve detaylı bilgi için izyeko.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kayıtların en geç 18 Eylül 2019 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir.

18 Eylül tarihinden sonra yapılacak kayıtlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

İZYEKO 2019 Amacımız

İzmir’de düzenlediğimiz konferansımıza katılarak yenilenebilir enerji sektörünün durumunu doğru analiz ederek yurt içinde ve yurt dışında yenilenebilir enerji sektöründe yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi alabilir ve yeni iş bağlantıları ve anlaşmaları kurabilirsiniz.

10kW altı GES’ler ve endüstriyel çatı pazarı hakkında son gelişmeler ve yeni enerji modelleri hakkında kamu kurumlarının ve özel kurumların görüşleri bu konferans ile tartışmaya açılacaktır.Yenilenebilir Enerji sevdalısı olan tüm halkımızı konferansımıza bekleriz.

Konferans Adresi

İsmet İnönü Kültür Merkezi, Mimar Sinan Mah., Kültürpark Fuar Alanı Lozan Kapısı, 35220 Konak/İzmir (0232) 293 46 04

Exit mobile version