Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2019

Bölgesinin en büyük, dünyanın ise konusunda en büyük beşinci fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’inci kez kapılarını açacak.

Türkiye’de son 3 yıldır yapı sektöründe devlet teşviği imkanından yararlanabilen tek fuar olma özelliğini taşıyan ve bu sene yüzde 50 devlet teşviği alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında katılımcıları ağırlayacak.

Sektör için pek çok ilke yıllar içerisinde sahne olan fuar hem sektör hem de ülke ekonomisine çok önemli katkı sağlamaya devam ediyor.

Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise ilk 5’te yer alan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

42. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2019

Türkiye’nin lokomotif sektörü olan inşaat sektöründe 42 yıldır katma değer yaratan, yeni iş fırsatları sunan ve her sene birbirinden zengin içerikleriyle sektörel bilgi paylaşımına imkân sağlayan ve katılımcılarına yeni ufuklar açan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ülke ekonomisine artı değer sunmaya devam ediyor.

Bu yıl Yapı ve malzeme sektörünün 2019 gündemleri, “İhracat, Renovasyon ve Teknoloji” üçgeninde 5 güne yayılan oturumlarda ele alınacak.

Her yıl Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un sunduğu platformla gelenekselleşmesi öngörülen buluşmada, sektörün geçirdiği yılın malzeme, inşaat, ekonomi ve planlama perspektiflerinden değerlendirilmesi, gelecek projeksiyonlarının tartışılması, fuarın ilk gününden mesajlar verilmesi ve yerel yönetim ile devlet politikalarının mercek altına alındığı konu başlıklarının gündeme gelmesi hedeflenecek.

Geçtiğimiz yıl 30 etkinlik, 93 uzman konuşmacının yer aldığı Yapı Fuarı – Turkeybuild 2018’de, 101 ülkeden gelen uluslararası ziyaretçi sayısında yüzde 26 artış oranı sağlandı. 7000’den fazla uluslararası ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuara bu yıl ise 11 binin üzerinde uluslararası ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

42.Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2019 Ürün Grupları

    • Aydınlatma Elektrik Ürünleri ve Otomasyon
    • Hizmetler
    • İç yapı ve Dekorasyon
    • İnşaat Makinaları ve Ev Aletleri
    • İskele, Kalıp ve Asansör
    • Kaba Yapı, Tesisat ve Çevre Düzenleme
    • Kapı, Pencere ve Dış Cephe
    • Yalıtım, Yapı Kimyasalları ve Çatı
    • Yapısal Çelik ve Prefabrik Yapıları

İç piyasada yaşanan durgunluğu yurt dışından getirilen profesyonel alıcılarla gidermeyi ve sektörde ihracat için doğru adres olmayı hedefleyen fuar, her sene olduğu gibi bu sene de Alım Heyeti Programlarını gerçekleştirecek.

T.C Ticaret Bakanlığı, Ticaret Odaları ve Dernekler iş birliği ile gerçekleştirilecek olan alım heyeti programları kapsamında bu yıl:

Almanya, İran, ABD, Irak, İngiltere, İsrail, Cezayir, Gürcistan, Türkmenistan, Suudi Arabistan, Katar, Rusya K.K.T.C, İsviçre, Bulgaristan, Azerbaycan, İspanya, Kazakistan, Güney Afrika, Norveç, Fas, Avusturya, Makedonya, Pakistan, Arnavutluk, Sırbistan, İtalya, B.A.E, Fransa, Romanya, Belçika, Hollanda gibi ülkelerden 500’ün üzerinde yabancı alıcı, Türkiye’den de 200’ün üzerinde yerli alıcı katılımcılar ile buluşacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

close

15 Bin Üyemize Katılın