Teskon+Sodex 2019 Fuarı, 17-20 Nisan 2019

Teskon+Sodex 2019 Fuarı 17-20 Nisan 2019 tarihleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek.

Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana gibi farklı ürün gruplarını tek bir çatı altında toplayacak fuar aynı zamanda, TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlenecek olan 14. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresine de ev sahipliği yapacak.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası adına İzmir Şubesi yürütücülüğünde ilki 1993 yılında düzenlenen ve 2019 Yılı Nisan Ayında 14.’sü düzenlenecek olan Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi (TESKON) sektörün en önemli HVAC&R etkinliği olan Sodex fuarıyla birlikte 17-20 Nisan 2019 tarihleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenecek.

Hannover Messe Sodeks Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Teskon+Sodex Fuarı, 12 yılı aşkın süredir Teskon kongresiyle eş zamanlı olarak düzenleniyor. Gerçekleşecek olan kongrede birçok seçkin akademisyen, mimar, mühendis, proje firmalarının yetkilileri ve sektör profesyonelleri Teskon+Sodex çatısı altında bir araya gelerek önemli bilgi paylaşımlarında bulunacaklar.

04-07 Mayıs 2016’da İstanbul’da gerçekleşen ve alanında Avrasya’nın konusunda en büyük fuarı olan ISK-SODEX Istanbul 2016’nın ikinci gününde gerçekleşen anlaşma ile Hannover Messe Sodeks Fuarcılık tarafından uzun yıllar daha gerçekleşeceği açıklanan fuarın, 2019 yılında da yeniden Ege Bölgesinin önemli profesyonellerini ve akademisyenlerini bir araya getirmesi amaçlanıyor.

Her iki yılda bir İzmir’de gerçekleşen etkinlik en son 19-22 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleşmişti. 2017 yılındaki kongrenin teması ise ” Tesisat Mühendisliğinde Bütünleşik Performans ” olarak belirlenmişti. Hem tesisat mühendisliği hem de diğer disiplinlerde teorik ve uygulamalı bilimsel ve teknolojik gelişmeleri sunan TESKON Kongresi 2019 yılında da Sodex fuarıyla birlikte organize edilecek.

Teskon+Sodex Fuarı üretim ve kullanım açısından her zaman ısıtma, soğutma, klima  ve montaj sektörlerinin kalbi olan İzmir’e ve bölgeye sektördeki son gelişmeleri ve ürünleri getirmeye devam ediyor.

Yüzlerce yerli ve yabancı firmanın yer alacağı Ege Bölgesi’nin bu önemli buluşmasında yerinizi almak için acele edin.

Teskon+Sodex Neden Katılmalısınız?

  • Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Jeotermal ve Güneş Enerjisi Sistemleri gibi farklı ürün gruplarını tek bir çatı altında toplaması,
  • TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından ve İzmir Şubesi yürtücülüğünde düzenlenecek olan TESKON Kongresi’nin de sinerjisi ile sağlanacak olan ziyaretçi çeşitliliği sağlaması,
  • Bir çok seçkin akademisyen, mimar, mühendis, proje firması yetkilileri ve sektör profesyonellerinin bir araya gelerek TESKON Kongresi sırasında önemli bilgi paylaşımlarında bulunmaları,
  • Ege Bölgesi’nin önemli profesyonellerini ve akademisyenlerini biraraya getirmesi,
  • Sektör ve bölgedeki yenilikleri görme imkanı, mevcut ve potansiyel müşterilerine ve önemli akademisyenlere en yeni ürünlerini sergileme şansı,
  • Üretim ve kullanım açısından her zaman ısıtma, soğutma, klima  ve montaj sektörlerinin kalbi olan İzmir’e ve bölgeye sektördeki son gelişmeleri getirerek, her iki yılda bir sektörün buluşma noktası olması.

Teskon+Sodex Fuar Alanı Ulaşım

Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi

İzmir’in giderek artan konaklama kapasitesi, şehirler arası ve şehir içi ulaşım kolaylıkları, iklim avantajları, zengin tarihsel mirası, göz alıcı güzellikleri, kongre ve sergi merkezimizin olanakları ile birleşerek kongre, sempozyum, fuar, gösteri, tiyatro, konser ve her boyuttaki toplantılar için ideal ortam oluşturur. Konum olarak kentin tüm önemli merkezlerine ve turizm beldelerine yakındır.

Adres: Anadolu Caddesi No:40 Bayraklı / İZMİR
ESHOT İle Ulaşım: 131-198-300 Nolu Hatlar
IZBAN İle Ulaşım: Salhane istasyonu

Exit mobile version