–1 oy
Doğalgaz Tesisatı kategorisinde (31 puan) tarafından
merhabalar yeni mezunum yardımcı olursanız sevinirim,

şimdi 2 katlı (her kat 225 m^2  yüksekliği 3 m olan) bodrumu olan bir binanın  ve her kat kendi kombisi olan bir proje   çizmek istiyorum.

bunun içinde temiz su ve kirli su vede yağmur suyu da oacak örnek bir proje gönderebilir misiniz çok ihtiyacım var .   

cevabınızı bekliyorum teşekkür ederim

1 cevap

0 oy
(2.0k puan) tarafından
merhaba,

1-sitemizin makalelerini takip ediniz,ayrıca ısısanın dökümanları sizin işnizi görecek ve metotlar hakkında bol bilgi ve proje örnekleri çözümleriyle beraber mevcuttur.ayrıca kitapları nereden temin edeceğinizi ısısandan öğrenebilirsiz.

2-mak.müh.odası yayınlarını temin ediniz  veya orta öğretimin kitaplarını okumanızı tavsiye ederi.aslında ısısanın kitapları tamamen işinizi görecektir.sitemizden pdf olarak indirip okumanızı  tavsiye ederim.interneten başka siteleri ziyaret ederek bilginizi pekiştirebilirsini.bu mevzuda en iyi site tesisat.org. sitesi olduğunu söyliyebilirim

3- sizin proje için lazım olan .mimari proje,katların plan ları ,binanın kesit resimleri ve binanın parseldki durumu pis su tesisatı için lüzümlüdur.

4-civardaki mak.müh.odası temsilcisi ile konuşunuz,size yardımcı olacaklardır.

saygılarımla.
(2.0k puan) tarafından
merhaba,

size yol gösterirken birde -1 oy aldık,niye acaba.?açıklanırsa iyi olur.saygılarımla.
(31 puan) tarafından
merhaba ;

ne zamandır sizden bir binanın  gereksinimleri olan,

sıhhi tesisat, rapor, ısıtma tesisatı , ısı hesabı ve temiz su ve pis su gibi küçük ve basit olan bir video istemiştim ama maalesef dönüş olmadı .
(2.0k puan) tarafından
merhaba,

              çalışma hayatından emekli oldum!.dökümanlar eşki şirkette kaldı!bu yüzden size gönderemiyorum. daha önceki tavsiyelere göre hareket ederseniz,    sizin problemleri kolaylıkla çözeceğinizi biliyorum.diğer çözüm makine mühendisleri odası yayınları sizin gibi genç müh.lere faydalı dökümanları kitap halinde basıyorlar.zaten sizinde elinizi altında bulunması proje çözümümde hem irdeleme ,hemde ilgili  proje föyleri  ve  örnekleri size faydalı olacaktır.saygılarımla

not:anlaşılan oyu, siz vermişiniz,teşekkürler.!.80 yaşındaki müh.  nin, genç   bir  müh. tarafından  taktir edilmek beni onurlandırdı, tekrar teşekkürler.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
20, Mart, 2019 Sıhhi Tesisat kategorisinde Batuhan (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
3, Aralık, 2020 Sıhhi Tesisat kategorisinde bursa169 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap
23, Kasım, 2019 Sıhhi Tesisat kategorisinde gumusmak (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
...