Power Next Enerji Fuarları 21-23 Ocak 2016

Power Next Enerji Fuarları 21-23 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenecek olup Enerji sektöründe yeni bir heyecan ve sinerji oluşturacaktır. Power Next Enerji Fuarları’nda yeni teknolojiler, yeni iş fırsatları, yeni müşteriler ile buluşacaksınız. Enerji sektörünün en önemli paydaşlarını bir araya getirecek Power Next Enerji Fuarları ve Konferansları ile tüm sektöre üç gün boyunca ulaşabilirsiniz.

Power Next Enerji Fuarları’nda en son teknolojilerin, yeni ürün ve hizmetlerin sergilendiği 4 farklı fuar ve fuara paralel olarak düzenlenen yaklaşık 20 seminer programı sektörün geleceğine ışık tutacak. Türkiye ve Avrasya Bölgesinde yatırım yapmak isteyen çok sayıda firma, yeni teknoloji ve ürünleri keşfetmek amacıyla Power Next Enerji Fuarlarını ziyaret edecek.

Fuar Alanı: Congresium Ankara, Ato Uluslararası Kongre Ve Sergi Sarayı
Söğütözü Caddesi No:1/A, 06510 Çankaya, Ankara / TÜRKİYE
T: +90 (312) 285 0 385 • F: +90 (312) 285 0 057

Power Next Enerji Fuarları adı altında 5 Enerji Fuarı bir arada düzenlenecektir.

Power Next Enerji Fuarları

3.HYDROPOWER & DAMS EXPO
Hydropower & Dams

3.Baraj, Hes Yapım İşletim, Otomasyon, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı etkinlikleri çerçevesinde 25-30 Ekim 2016 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek olan 10.ICOLD Avrupa Kulübü Sempozyumu Lansman toplantısı yapılacaktır.

Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Profesör Doktor Veysel Eroğlu’nun himayelerinde, Devlet ve Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) ve Uluslararası Büyük Barajlar Komisyonu Türk Milli Komitesi (TRCOLD) işbirliği ile düzenlenecek 10.ICOLD Avrupa Kulübü Sempozyumu 25-30 Ekim 2016 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecektir.

İleriki yıllarda belirlenecek politikalara yön verecek sonuçların elde edilmesinin hedeflendiği 10. ICOLD Avrupa Kulübü Sempozyumu’nun ana teması “Sürdürebilir Kalkınma için Barajlar ve HES’ler” olarak belirlenmiştir.

Sempozyum’un Lansman Toplantısı 3. Barajlar ve Hidroelektrik Santraller Fuarı etkinlikleri kapsamında, Protokolün de teşrifleri ile, 21 Ocak 2016 Saat:11.00 de ATO Congressium’ da gerçekleştirilecektir.

Online Davetiye Formu: Form Giriş
Katılım Talep Formu:Form Giriş

3. EXPO JEOTERMAL
Expo Geothermal

“3. Jeotermal Enerji Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı”nın yeri ve tarihi belli oldu. Fuar, yine Ankara’da Congresium’da 21 – 23 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Demos Fuarcılık organizasyonunda yapılacak fuar, daha kapsamlı olup, 100’e yakın firmayı ve binlerce ziyaretçiyi buluşturup, Jeotermal sektörünü sadece Türkiye’ye değil, Dünya’ya da duyuracak.

Yenilenebilir enerji kaynakları arasında büyük paya sahip olan “Jeotermal” enerji potansiyeli bakımından, Dünya’da 5. Avrupa’da ise lider konumda bulunan ülkemizde, artık daha yaygın kullanılmaya başlayan bu temiz enerjinin önemi, fuarda yapılacak seminerlerde ve katılan firmaların ürün ve hizmetlerini sergilemesiyle tanıtılacak.

Online Davetiye Formu: Form Giriş
Katılım Talep Formu:Form Giriş

ENERGY STORAGE EXPO
Energy Storage Expo

Enerji Depolama & Elektrikli Araç Teknolojileri Kongre ve Fuarı 21-23 Ocak 2016 tarihlerinde Enerji Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü ve Aküder`in Destekleriyle Ankara da gerçekleştiriliyor.

Enerjinin depolanması için gelecek 10 yılda çok büyük yatırımlar yapılacaktır. Enerji Depolama Teknolojileri Dünya`da Devrim yaratacak. Bugüne kadar Enerji Depolama teknolojisin yoğun olarak kullanım alanları Elektrikli Otomobiller, Elektrikli İş Makinaları, Elektrikli Otobüsler,Endüstriyel Tesisler, Güneş ve Rüzgar Enerji Santralleri diye sıralanabilmektedir.

Online Davetiye Formu: Form Giriş
Katılım Talep Formu:Form Giriş

BIOMASS ENERGY EXPO
Biomass Energy Expo

“Yenilenebilir enerji” Biyogaz, Biyokütle, Biyodizel gibi enerji kaynaklardan gelen enerjisi. Bu yeni,düşük maliyetli ve temiz enerji son teknolojilerde ve çözümlerde uygulanmaktadır. Bu yüzden yenilenebilir enerji sektör en hızlı gelişen sektörün birini hale getirir.

Biomass Energy Expo 2016 Biyogaz, Biyokütle, Biyodizel Enerji Teknolojileri Ekipmanları fuarı 21-23, Ocak Congresium Ankara`da, uluslararası uzmanlar, ekipman üreten ve yenilenebilir enerji endüstrisinin sistem operatörleri için buluşma noktasıdır.

Online Davetiye Formu: Form Giriş
Katılım Talep Formu: Form Giriş

ENERGY PIPELINE EXPO
Pipe & Pipeline Expo

Enerji koridoru Türkiye bu gün dünyanın en önemli enerji nakil hattı projelerine ev sahipliği yapmaya başladı. Gün geçtikçe enerjiye olan rağbet ve ihtiyacın artmasıyla, enerji kaynakları ve pazarları arasında bulunan Türkiye jeopolitik konumu ile sahip olduğu avantajı en iyi şekilde kullanıyor. Boru Hattı projeleri yatırım maliyetleri ile çok büyük bir ekonomi oluşturuyor. Örneğin Yapımına yeni başlanan TANAP 1.850 Km uzunluğu ve 10.000.000.000 Dolar yatırım maliyeti ile göz kamaştırıyor.

Operasyon sürecinden itibaren Boru Hatları`nın bakımı ve rehabilitasyonu için en iyi malzemeler, en iyi teknikler ve en iyi kalifiye eleman gerektiriyor . İlgilileri; araştırma sonuçlarından ,yeni deneyimlerden, yeni teknolojilerden ve gelişmelerden haberdar etmek için ENERGY PIPELINE EXPO Fuar ve Konferansları düzenleniyor.

Sizlerde karar vericilere ulaşmak ürünlerinizi ve hizmetleriniz tanıtmak için ENERGY PIPELINE EXPO’ da Enerji Boru Hattı, Ekipmanları, Güvenlik ve Bakım Teknolojileri Fuarında yerinizi alın.

Online Davetiye Formu: Form Giriş
Katılım Talep Formu: Form Giriş

Kaynak: Power Next Enerji Fuarları, powernextfair.com

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

close

15 Bin Üyemize Katılın