GAS&POWER Network Fuarı 2019

3.Elektrik, Doğalgaz, Alternatif Enerji Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, GAS&POWER Network Fuarı 28-30 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

GAS&POWER Network Fuarı

Bölgemizde enerji sektörünün en önemli ve en büyük fuarı olarak kabul edilen GAS&POWER Network Fuarı 2019, Petroleum Istanbul 2019 14. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı ile birlikte eş zamanlı olarak, Tüyap Palas Otel’in hemen altında yer alan ve birbirine geçişli salonlarda gerçekleştirilecek ve 3 gün boyunca fuarda düzenlenecek etkinlikler ve konferanslar canlı olarak yayınlanacaktır.

İlki 1997 yılında gerçekleştirilen Petroleum İstanbul Fuarı, iki yılda bir düzenlenmektedir. Alanında dünyanın en büyük ve en çok ziyaret edilen fuarı olan Petroleum İstanbul Fuarı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK başta olmak üzere, enerjiyle ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarını özel sektörle bir araya getiren, aynı zamanda ulusal, bölgesel ve uluslararası enerji şirketleri için önemli bir işbirliği platformudur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

close

15 Bin Üyemize Katılın