Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nde ‘Döşemeden Isıtma Sistemleri ve Isıtma Kontrolü’ konulu bir seminer gerçekleştirdi.
Danfoss Türkiye TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nde ‘Döşemeden Isıtma Sistemleri ve Isıtma Kontrolü’ konulu bir seminer gerçekleştirdi. Termostatik radyatör vanaları, yeni nesil dijital radyatör termostatları ve ısıtma otomasyon sistemlerinin ağırlıklı olarak anlatıldığı seminere, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Hüseyin Ovayolu ile Gaziantep ve bölgedeki inşaat ve mekanik sektöründe faaliyet gösteren mühendisler katıldı.
TMMOB Gaziantep Şubesi Semineri
Seminerde Danfoss döşemeden ısıtma teknikleri ve yeni nesil ısıtma otomasyonu ürünleri aktarılarak özellikle dijitalleşmeyle birlikte, Danfoss’un yeni nesil ürünlerinin %30’a kadar enerji tasarrufu gerçekleştirdiğine, ürün teknik özelliklerine ve kolay kurulum avantajlarına dikkat çekildi.
Danfoss’un dijital otomasyon ürünlerinin uzaktan akıllı telefon ve tabletler ile kontrol edilmesi katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılandı. Seminer boyunca Danfoss’un ECO2, TPOne Oda Termostatı, Link Isıtma Otomasyonu Sistemleri ve Icon Isıtma Otomasyonu Sistemleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Termostatik radyatör vanasının mucidi olan Danfoss, 2011 yılından itibaren dijital termostatik vana ürünlerini de kullanıcılar ile buluşturmuştur
Danfoss’un geliştirdiği teknoloji ile yeni nesil ECO2 dijital vana termostatı ve döşemeden ısıtma otomasyon ürün grubunda akıllı balanslama özelliğine sahip ICON ürünleri fark yaratmaktadır.
Katılımcılar bu iki ürün yanısıra elektrikli, sulu ve radyatör tipi ısıtma modellerinin hem merkezi bir noktadan hem de uzaktan kontrolüne imkan tanıyan LINK sistemi ile ilgili beğenilerini de dile getirmişlerdir.
TMMOB Hakkında
TMMOB Makina Mühendisleri Odası, Anayasanın 135. Maddesi doğrultusunda çıkarılan 6235 sayılı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) kanununa göre 1954 yılında kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur.
Makina Mühendisleri Odası yurt içinde ve yurt dışında Makina, Endüstri, İşletme, Sanayi, Uçak, Havacılık, Uzay, Sistem, Makina Teknik Metot, İmalat-Üretim, Üretim Tekniği-Sistemleri, Mekatronik, Otomotiv ve Enerji Sistemleri Mühendisliği öğretimi yapan üniversitelerin fakülte ve bölümlerinden mezun olarak diploma ve ruhsatname almış, Türkiye sınırları içinde meslek ve sanatlarını uygulamaya yasal yetkili olup, mesleki çalışmalarda bulunan tüm mühendisleri içinde toplamaktadır.