ISK-SODEX Ustalar Ligi 2018

ISK-SODEX Istanbul 2018 Fuarı bu yıl ilk defa düzenlenen “ISK-SODEX Ustalar Ligi 2018” yarışması ile tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye’nin en iyi kombi ustasını arıyor.

Türkiye genelinde “ustalık sertifikası”na sahip tüm ustaların katılabileceği bu yarışmaya başvurular için son tarih 2 Ocak 2018.

Yarışma 2 etaptan oluşacak olup, yarışma başvuruları www.sodex.com.tr web sayfası üzerinden yapılacaktır.

1. Etap web sitesi üzerinden yapılacak olan çoktan seçmeli sınav;

www.sodex.com.tr sayfasında yer alan testi en doğru ve en hızlı şekilde bitiren 24 usta finalist olarak, 7-10 Şubat 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ISK-SODEX Istanbul 2018 Fuarı sırasında gerçekleştirilecek pratik uygulama etabına katılmaya hak kazanacak.

2. Etapta fuar alanında gerçekleştirilecek pratik uygulama;

24 finalist onlara sağlanan ekipmanlar ile zamanlama, doğru montaj, projeye uygunluk ve estetik kriterleri değerlendirmesinde kombi ve radyatör montajı uygulaması gerçekleştireceklerdir. Yarışmanın sonunda jüri üyelerinin kriterler doğrultusunda yaptıkları oylama ile yarışmanın ilk üç kazananı belirlenecektir.

Yarışmanın birincisinin 5.000, ikincisinin 3.000 ve üçüncüsünün ise 2.000 TL değerinde ödül kazanacağı “ISK-SODEX 2018 Ustalar Ligi’’ ne tüm ustalarımızın değerli katılımlarını bekliyoruz.

ISK–SODEX Ustalar Ligi 2018 Yarışması Katılım Koşulları

  1. sodex.com.tr/ site adresi üzerinde gerçekleştirilen yarışma Borusan, ECA, Fırat Boru ve Rothenberger sponsorluğunda, Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
  2. Katılımcı, sodex.com.tr/ site adresi üzerinden paylaşılan yarışma koşullarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.
  3. Katılımcı; bu yarışmadan ödül kazanabilmek için kayıt ekranında, Ad/Soyadı, T.C Kimlik No, E-mail, Cep Tel No ve Şehir bilgilerini doğru girmeyi taahhüt eder.
  4. Katılımcı, beyan ettiği cep telefon numarasına gelen aktivasyon kodunu giriş ekranına girerek yarışmaya katılım gösterebilir.
  5. Yarışmaya katılmak için katılımcının 27 Kasım 2017 saat 09:00 ve 2 Ocak 2018 saat 17:00 arasında sodex.com.tr/ sayfasındaki 30 çoktan seçmeli soruyu eksiksiz cevaplaması gerekmektedir. Her bir soru 10 puan değerinde olup, her yarışmacı toplamda 300 puan üzerinden değerlendirilecektir.
  6. Yarışma sorularını en hızlı ve en doğru cevaplayan ilk 24 kişi beyan ettikleri telefon numaralarından aranarak 2. Etap yarışmaya davet edilecektir.
  7. Yarışmanın ilk etabını geçen 24 usta ISK – SODEX Istanbul 2018 Fuarı’na davet edilerek, 10 Şubat 2018 tarihinde düzenlenecek 2. Etap yarışmaya katılacaktır. Ustalar 2. Etapta fuar alanına kurulan yarışmanın düzenleneceği platformda kombi ve radyatör kurulumu gerçekleştirerek zamanlama, doğru montaj, projeye uygunluk ve estetik olmak üzere 4 kategoride jüri tarafından değerlendirilecek olup, 24 Ustanın arasından en yüksek puanı alan ilk üç yarışmacı ödüle hak kazanacaktır. Puan eşitliği durumunda yarışmanın bitirildiği süreye göre sıralama gerçekleştirilecektir.
  8. Final etabında 1. Olan usta, “5.000 TL” ; 2. Olan usta “3.000 TL” ve 3. Olan usta “2.000 TL” değerinde para ödülü kazanacaktır.
  9. Yarışma kapsamında ilk 24 asil kazanan ve 4 yedek yarışmacı 8 Ocak 2018 tarihinde sodex.com.tr/ websitesinde ve ISK – SODEX Istanbul 2018 Sosyal Medya sayfalarında ilan edilecektir. Kazananların bir sonraki aşamalara katılabilmeleri için gerekli *iş güvenliği belgelerine sahip olmaları gerekmektedir. Eğer belirtilen belgeleri 1 hafta içerisinde sağlayamazlarsa, ikinci etaba katılma hakkı sıralamadaki sonraki kişiye geçecektir. Kazanan kişilerin iletmiş oldukları iletişim ve adres bilgilerinden 48 saat içerisinde kendilerine ulaşılamaması durumunda, sıralamada bir sonraki kazanana hak geçecektir.
  10. Kullanıcının iletmiş olduğu hatalı ya da eksik bilgilerden dolayı kendisine ulaşılamaması halinde Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. sorumlu değildir.
  11. Yarışma sonucunda kazanan, Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. ve Sponsorların belirlediği juri üyeleri tarafından seçilecektir.
  12. Para ödülü, yarışmacıya ISK – SODEX Istanbul 2018 Fuarı’nda fuar alanında, Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. tarafından hamiline düzenlenmiş çek ile iletilecektir.
  13.  Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. sodex.com.tr/ web sitesinde duyurmak koşuluyla, yarışma koşullarının tamamında dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya yarışmayı belirlenen tarihten önce durdurma hakkına sahiptir.
  14. Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. çalışanları ve 18 yaşından küçükler bu yarışmaya katılamazlar.
  15. Yarışma aracılığıyla kazanılan ödül bir başkasına devredilemez.
  16. Kazanılan para ödülüne ilişkin tüm yasal yükümlülükler ve harcamalar, ödülü kazanan yarışmacıya aittir.
  17. Yarışmaya katılım ücretsizdir.
  18. Yarışmaya herkes yalnızca bir defa katılabilir. Yarışmaya başladıktan sonra vazgeçip tekrar daha sonra katılmak mümkün değildir.
  19. Katılımcıların yarışmaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili olarak ortamdaki iletişim ve teknik sorunlardan dolayı Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş.’yi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  20. Yarışmada belirtilen koşullar dışında herhangi bir şekilde faydalanılamaz. Katılımcılara, Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. adına belirtilen koşullar dışında SMS, e-posta, telefon ya da farklı herhangi bir şekilde yarışma ile ilgili bilgilendirme ya da yönlendirme yapılması halinde meydana gelebilecek hiçbir zarardan Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. sorumlu tutulamaz.
  21. Katılımcılar yarışmaya yalnızca kendileri adına katılabilirler. Başkası adına katılım yapılamaz.
  22. Yarışmaya katılan herkes yukarıda belirtilen yarışma şartlarını kabul etmiş sayılır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

close

15 Bin Üyemize Katılın