IHS Adana 2016

IHS Adana 2016 , 18 – 21 Şubat 2016 tarihleri arasında Türkiye, Adana, Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olup  Isıtma, Havalandırma, Soğutma, Doğalgaz, Teknolojisi Fuarıdır.

Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen IHS Adana Fuarı Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

IHS Adana 2016 Fuarına Neden Katılmalısınız?

Yurt dışından sektörün geliştiği ülkelerden gelecek profesyonel ziyaretçilere aynı çatı altında ulaşmak, yeni iş bağlantıları ve ortaklık anlaşmaları kurmak,
Sektördeki gelişmeleri ve beklentileri yakından takip edebilmek,
Yeni yatırım fırsatları yakalamak,
İlk defa yapılacak organizasyonda yer alarak prestijini sağlamlaştırmak,
Marka yaratmak ve yeni pazarlara açılma fırsatı yakalamak,
Firmanızın pazar içinde yerini saptamak, yeni alanları belirlemek,
Rekabet şansını değerlendirebilmek,
Yeni ürünlerin tanıtımını gerçekleştirmek, pazardaki başarısını gözlemleyebilmek,
Müşteri analizi yapabilmek ( gereksinimleri öğrenmek, ilişkileri sağlamlaştırmak,

Ersözlü: “ Adana İnşaat Fuarı, sektöre büyük ivme kazandıracak”
Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın İlhan Ersözlü “ Adana İnşaat Fuarı, bölgemizdeki büyük ve elit firmaların varlığı, fuarın Adana’da düzenleniyor olmasını önemli kılmakta ve bu anlamda fuarı sektörün büyük buluşması haline getirmektedir.  Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları, bölgesel anlamda sektörün en önemli pazarlama etkinliği olacak ve sektörün iç dış satışlarına önemli katkılar sağlayacak.

Fuarımızın ilgili sektöre ilgili yapılan tanıtım ve pazarlama faaliyetleri çerçevesinde yurt dışında Tüyap’ın Mısır, Rusya, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Makedonya ofisleri aracılığı ile bölgelerden konu ile ilgili işadamları fuara davet edilmiştir. Yurtiçinden ise Adana, Mersin, Niğde, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Konya, Nevşehir, Aksaray, Malatya, Karaman ve Hatay başta olmak üzere 40’a yakın ilden gelecek İnşaat Mühendisleri, Makine Mühendisleri, Mimarlar,  Müteahhitler ve İş Adamaları katılımcı firmalarımızla iş bağlantıları kuracaktır.

Ersözlü: “Fuarlar Geniş Ürün Yelpazesi İle Ziyaretçilerin Beklentilerine Cevap Verecek. ”

İzolasyondan tesisata, boyadan vitrifiye ürünlerine, çatı ve cephe kaplamalarından seramik mutfak ve banyoya, kapı ve pencereden ısıtma soğutma sistemlerine, doğalgaz ekipmanlarından tesisat ve yalıtıma, kent mobilyaları park bahçe düzenlemelerinden belediye ihtiyaçlarına kadar yüzlerce ürünün sergileneceği fuarlar, geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılayacaktır.

IHS Adana 2016 Fuarı Davetiye ve Ulaşım

Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi adresi; Kurttepe Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı No:242 Çukurova, ADANA.

IHS Adana 2016 Fuarı E-Davetiye Formu: Davetiye

IHS Adana 2016

Kaynak: Tüyap, tuyap.com.tr, adanainsaatfuari.com

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

close

15 Bin Üyemize Katılın